Vigor Lifestyle: de lifestyle die staat voor Krachtig, Energiek en Ondernemend 

Op Vigorlifestyle.nl vind je allerlei producten om jouw leven nét iets leuker te maken. Daarbij zijn onze kernwaarden vrijheid, geluk, rust en gezondheid. Dit zijn belangrijke elementen in het leven waar we graag een kleine bijdrage aan leveren. Dit doen we door producten te ontwikkelen die een vraag beantwoorden of een probleem oplossen.

 

Vigor Lifestyle is opgericht in 2019 door Mike Wigink, lees ook zeker zijn pagina over de historie van onze onderneming. Het geeft context aan de producten die we verkopen en wat meer inzicht over wat we doen en waarom we dit zo aanpakken. Ons assortiment zal steeds verder uitgebreid worden op basis van onze ideeën en jouw input. Laat dus gerust weten waar jij naar op zoek bent. Klanttevredenheid begint bij kwalitatief goede producten die het leven van onze klanten zullen verrijken.

 

Je kunt Vigor Lifestyle producten via diverse kanalen bestellen waaronder Bol.com, Amazon.de en onze Vigor Lifestyle Shop. Al onze producten worden uit eigen voorraad geleverd vanuit meerdere logistieke centra zodat je altijd snel jouw bestelling thuis zult ontvangen. Alle artikelen worden door ons bedacht en ontwikkeld, vaak in samenwerking met partners in binnen- en buitenland. Door samen te werken met vooraanstaande fabrikanten kunnen we een hoge kwaliteit leveren tegen scherpe prijzen. Neem het niet van ons aan, maar bekijk de vele positieve reviews van onze klanten.


We bieden een aantal producten, zowel onder onze eigen naam als andere merken. Voor alle producten geldt dat we altijd betrokken zijn bij de ontwikkeling en fabricage van het product. We bieden een aantal lifestyle producten die jouw leven nét iets makkelijker, leuker of mooier maken. Onze wellness producten zijn direct gerelateerd aan een gezonde leefstijl. Zo kun je met onze slimme weegschaal jouw gewicht registeren via een Nederlandstalige app. En onze saturatiemeter is niet alleen praktisch in gebruik maar geeft ook betrouwbaar resultaat. Daarnaast bieden we ook enkele erotische artikelen die koppels veel plezier zullen geven. Deze producten worden exclusief door Vigor Lifestyle ontwikkeld en verkocht via geselecteerde kanalen.

Heb je vragen?

Heb je vragen over ons assortiment, suggesties of wil je een klacht indienen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Naast consumenten zijn we ook beschikbaar voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner in lifestyle producten. Vigor Lifestyle is gevestigd in Nederland, onze producten worden verkocht in Europa en voldoen aan alle eisen en keurmerken die van toepassing zijn op ieder product. Lees onze ook onze algemene voorwaarden voor verdere informatie en mogelijkheden.

Over Mike Wigink, oprichter van Vigor Lifestyle

Mike is niet zomaar een ondernemer, hij heeft van kinds af aan al een enorme drive en die drive is na het ongeluk wat een hersenbeschadiging veroorzaakte alleen maar sterker en sterker geworden.

'Het productassortiment dat ik aanbied moet een wens vervullen, het liefst een wens waarvan de klant niet eens weet dat ze die hebben. Ik zou het mezelf makkelijk kunnen maken met standaard producten en deze artikelen ‘dropshippen’ vanuit een naamloze fabriek ergens in een verre uithoek van de wereld. Daar kun je geld mee verdienen, maar ik wil naast mezelf ook andere mensen blij maken. Het wiel opnieuw uitvinden hoeft ook niets, daarom ontwikkel ik producten die herkenbaar zijn, maar nét iets anders zijn dan de rest en altijd van hoge kwaliteit.'


Mike heeft een bijzonder verhaal en zijn producten zijn allemaal ontstaan vanuit een persoonlijke noodzaak.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten?

Neem dan een kijkje op onze webshop!