Intimista Vibe® Magische Seks Toren

'Teamwork, makes the desire work'

Intimista Vibe®
Magische Seks Toren

'Teamwork, makes the desire work'

 • Zijn jullie als koppel op zoek naar een sensuele ervaring waar je keer op keer plezier aan zult beleven? 
 • Dit erotische spel voor volwassenen brengt je samen naar een verrassende climax zoals je die niet eerder hebt meegemaakt! 
 • Intimista Vibe® Magische Seks Toren is dé nieuwe hit voor 18+ die voor meer spanning en erotiek zorgt in jullie relatie.

Wat is Intimista Vibe® Magische Seks Toren?

Dit erotische spel bestaat uit een aantal genummerde, houten blokken waarmee je een toren bouwt.  De speelkaarten bieden je maar liefst 216 sensuele opdrachten waar je vast en zeker door opgewonden raakt! Bouw letterlijk naar de ultieme climax en geniet van ieder spannend moment.

Je bouwt niet alleen een toren van blokjes, Intimista Vibe® Magische Seks Toren helpt je ook bouwen aan je relatie. Leer elkaar beter kennen of ontdek verborgen gevoelens waar je zelf nog geen weet van had! De opdrachten zijn sturend, maar nooit dwingend, beide partners zijn vrij om keuzes te maken zonder enige vorm van dwang of restricties. Naarmate je dieper in de ban raakt van het spel zullen jullie nieuwe dingen over elkaar leren en zal de erotische spanning steeds verder oplopen. Stap samen uit de comfort zone en geniet van wat er zich allemaal voor moois buiten de gebaande paden bevindt.

Meerdere malen gespeeld en de uitdaging is enorm. Het is spannend, uitdagend en leuk om te doen. De spanning van welke acties er komen en of je de toren kan laten staan is grappig en er is veel variatie. Creatief kun je met de regels om gaan en samen is er genoeg om van te genieten. Echt een leuk spel

Anoniem review op bol.com

Dit moet je weten over Intimista Vibe® Magische Seks Toren

Hét seksspel van de Benelux

 • De bouwblokken horen bij een speciale actie kaart.
 • De actie kaarten dagen de speler uit om hun grenzen te verkennen.
 • Als je het aandurft kun je een stap verder gaan met een volgende opdracht.
 • Naarmate het spel vordert zal de stapel minder stabiel worden.
 • Durf jij die volgende stap te nemen of begin je liever opnieuw?

 

Intimista Vibe® Magische Seks Toren is hét seksspel van de Benelux dat van de grond af aan ontwikkeld is voor een Nederlandstalig publiek.

 

Voornaamste kenmerken:

 

 • Geschikt voor koppels.
 • Geheel vrouwvriendelijk én spannend voor mannen.
 • Grensverleggende opdrachten.
 • Seks als optie, nooit als verplichting.
 • 3 unieke spelementen voor optimale variatie.
 • Ontdek jezelf, ontdek elkaar.
 • Verdiep de relatie op een speelse wijze.

Waarom kiezen voor de Intimista Vibe® Magische Seks Toren?

Er is veel erotisch speelgoed op de markt, wat maakt de Intimista Vibe® Magical Seks Toren zo bijzonder? In de eerste plaats is het echt een spel, met fysieke elementen, eenvoudige regels en speelrondes. Dit brengt letterlijk een speels element in de slaapkamer (of huiskamer, hotelkamer of in een tentje in het bos) waarmee het eenvoudiger wordt om je grenzen te verleggen. Alle onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zodat je het spel keer op keer kunt spelen. Omdat er maar liefst 216 situaties zijn opgenomen in dit erotische spel kun je meerdere sessies spelen en steeds opnieuw weer verrast worden met andere situaties.

 

Intimista Vibe® Magische Seks Toren is met nadruk een erotisch spel, het hoeft geen seksspel te zijn als je dit niet wilt. Je kiest namelijk zelf hoe ver je wilt gaan en waar je de grenzen stelt. Zo kun je rustig aan beginnen of juist ‘all the way’ gaan en jezelf helemaal overgeven aan je partner.

Leuk spel, voldoet aan de verwachting en er is veel variatie. Het gaat daarom nooit vervelen. Het is spannend en we genieten van het spelen van het spel en de acties. Er is aandacht geschonken voor zowel de man als de vrouw en toch vrouwvriendelijk. Erg leuk!

Anoniem review op bol.com

 • 54 houten blokken met nummers
 • 6 speelkaarten
 • 2 speciale kaarten (dit zijn uitbreidingskaarten waarmee je een stapje verder gaat)
 • 216 spelcombinaties
 • Handleiding
 • Volledig Nederlandstalig

Voor wie is Intimista Vibe® Magische Seks Toren ontwikkeld?

Dit erotisch getinte spel is geschikt voor koppels van 18 jaar of ouder. Dit kunnen kersverse stelletjes zijn of partners die elkaar van binnen en buiten kennen. Oorspronkelijk werd dit spel ontwikkeld voor personen met een lichamelijke beperking die om diverse redenen niet in staat zijn van een conventioneel seksleven te genieten. Door elkaar te prikkelen met sexy opdrachten en open scenario’s is het mogelijk om zonder traditionele seksuele handelingen tot gezamenlijk tot een climax te komen. De achterliggende gedachte is taboes te doorbreken en je persoonlijke grenzen op het gebied van seksualiteit op te zoeken. Al snel bleek dat de interesse veel verder reikte dan mensen met een lichamelijke beperking en dat ieder koppel baat had bij dit erotische hulpmiddel. Omdat dit ‘seksspeeltje’ een interessant spelelement bevat is het makkelijker om de grenzen te verleggen en samen te genieten zonder jezelf te verliezen.

Intimista Vibe® Magische Seks Toren is net zo leuk en uitdagend voor dames als voor heren waarmee het een uniek geschenk is voor iedere partner.

Wat is de Magische Seks Toren?

De Magische Seks Toren (internationaal: Magical Sex Tower) is een erotisch spel voor volwassen dat geschikt is voor twee spelers. Het spel wordt geleverd in een doos met 54 houten blokken, 6 speelkaarten en 2 speciale kaarten die in totaal garant staan voor maar liefst 216 sensuele opdrachten. Opdrachten zijn sturend, maar nooit dwingend van aard.


Wat bereiken we met dit spel?

Het doel van de Magische Seks Toren is een erotisch en uitdagend element aan jullie relatie toe te voegen. Dit stelt beide spelers in staat om sensuele grenzen te verkennen op een veilige wijze zonder enige vorm van dwang. We willen hiermee op een positieve en speelse wijze koppels stimuleren om hun seksuele relatie verder te verdiepenHet is aanbevolen om de kamer romantische te houden voor de 'Intimista Vibe -  intieme sfeer' met licht. Hou wel rekening dat je de kaarten moet kunnen lezen. Volop de lamp aan is niet leuk. Maar kaars licht kan enorm helpen in de buurt van het spel om de opdrachten te kunnen lezen.

Je kunt de toren opbouwen op een stevige ondergrond. Je kan een timer gebruiken en samen een tijd af te spreken om samen te bepalen hoe lang je een opdracht doet. Of puur op gevoel.

Is dit een ‘gag gift’?

De term ‘gag gift’ staat voor cadeau’s die vooral grappig bedoeld zijn. Een chocolade penis op een taart tijdens een vrijgezellenfeestje bijvoorbeeld. De Magische Seks Toren kan heel grappig zijn als cadeau, maar veel meer nog is het gewoon een opwindend en doordacht spel dat al jouw zintuigen zal prikkelen! Als je met ‘gag’ een bal bedoelt voor S&M sessies dan laten we dit helemaal aan jouw voorkeur over. Je hebt in ieder geval geen ‘ball gag’ nodig om dit spel te spelen ;)


Hoe wordt de Magische Seks Toren geleverd?

We verzenden deze producten in een neutrale verpakking. Er staat geen productnaam of logo van dit artikel op de doos vermeld waarin de Magische Seks Toren wordt geleverd. Discretie is onze kernwaarde. Vanwege de afmetingen past dit product niet door de brievenbus, het pakket zal door de bezorger worden aangeboden aan degene die de deur opent. Een handtekening zetten is niet nodig.


Kan ik het spel cadeau geven?

Tijdens het bestellen is het mogelijk om een alternatief afleveradres in te vullen. Zo is het mogelijk om de Magische Seks Toren cadeau te doen aan iemand anders. Vrienden, familie of een partner die je wilt verrassen op een onvergetelijke ervaring! We verzenden dit product altijd in een neutrale doos, houd hier rekening mee bij de keuze voor een ontvanger.


In welke talen kan ik het spel spelen?

De opdrachtkaarten zijn momenteel alleen in het Nederlands verkrijgbaar. We werken aan lokalisatie in andere talen, momenteel is de Magische Seks Toren alleen geschikt voor een Nederlandstalig publiek. Als je interesse hebt in een andere taal laat het ons gerust weten, dan houden we je op de hoogte.


Moeten we ons aan de regels houden?

We geven een aantal richtlijnen om het spel interessant te maken én te houden. Wil je liever een eigen interpretatie geven aan het spel? Doe dit vooral en maak je eigen regels voor een intens persoonlijke ervaring. De kaarten zijn sturend, niet dwingend. Naast taboes mag je ook de regels breken!

Je kunt de toren opbouwen op een stevige ondergrond. Je kan een timer gebruiken en samen een tijd af te spreken om samen te bepalen hoe lang je een opdracht doet. Of dit puur op gevoel doen.

Is het leuk voor mannen én vrouwen?

Er zijn seksspeeltjes op de markt die specifiek zijn ontwikkeld om mannen of vrouwen seksueel plezier te verschaffen. De Magische Seks Toren is een zeer gebalanceerd spel dat iedere partner op evenredige wijze zal uitdagen en prikkelen. Daarmee is dit spel net zo leuk om te spelen voor mannen als voor vrouwen.


Is dit spel alleen voor hetero stellen?

De Magische Seks Toren is oorspronkelijk ontwikkeld vanuit een heteroseksueel perspectief. Toch zijn er volop aanknopingspunten en mogelijkheden voor homoseksuele stellen, zowel mannelijk als vrouwelijk. Pas de regels naar eigen voorkeur aan en kies jouw rol in dit erotische spel voor iedereen boven 18 jaar. Heb je suggesties voor een alternatieve versie? Laat het ons gerust weten!


Ik heb een beperking. Kan ik dit spel spelen?

Ja, dat kan zeker! De Magische Seks Toren is zelfs ontwikkeld door personen met een lichamelijke beperking die niet in staat zijn om van een conventioneel seksleven te genieten. Seksualiteit is veel meer dan lichamelijke prikkels, de opdrachten stellen geen specifieke eisen aan lichamelijke of verstandelijke vermogens. Als je iets tegenkomt wat niet mogelijk is dan buig je de regels om naar jouw capaciteiten en voorkeuren.


Hoe houd ik het spel schoon?

In tegenstelling tot andere seksuele hulpmiddelen is de Magische Seks Toren geen product dat gebruikt wordt tijdens seksuele handelingen. We adviseren om de blokken en kaarten schoon te houden, contact met hulpmiddelen zoals glijmiddelen etc. kunnen de onderdelen beschadigen. Gebruik eventueel een doekje om je handen schoon en droog te houden.


Wat kan ik nog meer doen met de Magische Seks Toren?

De Magische Seks Toren is ontwikkeld als speelgoed voor 18+ en dient behandeld te worden als seksueel hulpmiddel. De toren zonder instructies kan in theorie voor allerlei niet-seksuele activiteiten worden ingezet, op basis van hygiëne raden we niet aan om de blokken voor andere doeleinden te gebruiken. Er zijn wél drie spelelementen waarmee je kunt variëren. Je zult dus niet snel uitgespeeld zijn met dit spel … of met elkaar!


Toch nog een vraag? Neem dan contact op via onderstaande button.